PROJECTE ALCOY CULTURA


En Alcoy Cultura volem oferir un espai en Internet (de forma totalment gratuïta) a totes les associacions culturals o esportives d’Alcoy i comarca que desitjen donar a conèixer les seues activitats al públic en general.

Tenim poques condicions. Els administradors de las pàgines Web deuen ser alumnes de l' EPSA, d'aquesta manera els nostres alumnes tenen la possibilitat de demostrar qué poden fer d’una forma pràctica. No tenen cabuda les entitats lligades a partits polítics o amb finalitats polítiques, i tampoc les d'índol religiós. L'entitat que desitje participar en el Projecte deurà estar legalment constituïda i tindre aprovats els seus estatuts. No s'admetràn entitats que fomenten la violència, la intolerància o el racisme. No és permetràn actuacions de tipus comercial, ni tampoc aquelles que atempten la legalitat vigent.

L' espai ofertat és propietat de l' EPSA, i és donarà mentre les condicions tècniques ho permeten i l'entitat participant respecte les condicions i l'espirit del Projecte. El nostre objectiu principal és donar a conèixer la nostra cultura i oferir als nostres alumnes el món internet de primera mà.

Si l'entitat que representa complix estes condicions, no ho dubte i pose's en contacte amb nosaltres, ben omplint el formulari, bé via correu electrònic (recomanat).

Correo Suggerències i correu al Webmaster