ALTRES ENTITATS CULTURALS D'ALCOY I COMARCA

 

Betlem de Tirisiti

No és una associació, sinó un dels majors ambaixadors de la cultura alcoyana. No pots deixar de visitar estes pàgines de l'Ajuntament d'Alcoy dedicades al titella més famós del nadal.

Asociación de Amigos de la Música de Alcoy

L'Associació d'Amics de la Música d'Alcoy, és una entitat dedicada des de 1983 a organitzar activitats musicals.(Música simfònica, de cambra, solistes, òpera, dansa i sarsuela).

Diamante i Rubí:

Neix en 1979. Ha fet 22 muntatges, tres per a públic adult i 19 per a xiquets. Durant la seua trajectòria, ha treballat casi totes les tècniques, participat en festivals i programacions de tot el estat i alguns europeus. Fins la seua creació ha muntat dos sales en Alcoy (Alacant).

Grup de Danses Sant Jordi

Nascut en Alcoy en 1989 i constituït per 40 persones. Tenen com objectiu investigar la indumentària, musica, ballets, cançons, danses tradicionals i costums en els segles XVIII i XIX de la actual Comunitat Valenciana.

Grup Scout Brownsea

Grup Scout ubicat en el Col·legi Salesià. Acaba de complir 25 anys fins la seua fundació. Si tarda molt en conectarse, tingau paciència per que les pàgines estan a Geocities.

Teatro Estable La Cazuela:

Pots vore la seua historia i els seus projectes immediats visitant les seues pàgines...

Agrupación Fotográfica Alcoyana:

L'agrupació va ser fundada l'any 1957 per un grup d'aficionats a la Fotografia, que volien mostrar la seua obra i comparar-la amb la d'altres Companys per a poder així millorar.

 


Copyright © 1997,98 : Dep. Eng. Electrònica
Tots els drets reservats.
Envia'ns les teues suggerències a: Webmaster
Tornar a Alcoy Cultura